Antena Meniu Search
x

Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost live în AntenaPLAY. Echipa pregătită de Dan Petrescu a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk a învins în ultimul meci liderul grupei, Bangkok, formaţie deja calificată. Pentru a se califica, echipa lui Dan Petrescu avea nevoie de un egal.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 14:24

Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei
Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei - Profimedia Images

Echipa lui Petrescu s-a clasat pe locul doi în grupă, calificându-se în fazele eliminatorii ale competiţiei transmise LIVE în AntenaPLAY.

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » AntenaPLAY » Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei