Antena Meniu Search
x

AutoMobilizarea începe la SAB 2021. Ia startul în Formula CarZZ

Salonul Auto București & Accesorii 2021, cel mai mare și așteptat eveniment auto al anului, aflat la a 17-a ediție, și-a deschis porțile la Romexpo în Pavilionul B2 și zona exterioară aferentă, cu cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto. Deși evenimentul se desfășoară în condiții de pandemie de Covid-19, pasionații de super mașini nu vor fi dezamăgiți.

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 17:35

AutoMobilizarea începe la SAB 2021. Ia startul în Formula CarZZ
AutoMobilizarea începe la SAB 2021. Ia startul în Formula CarZZ - Profimedia Images

Anul acesta, în perioada 7-17 octombrie, pasionații de mașini de toate felurile, fie că vorbim de automobile puternice, exclusiviste ori electrice, vor avea surpriza să descopere la SAB 2021 cele mai noi modele lansate de branduri renumite precum BMW, Citroën, Honda, Kia, Mercedes-Benz, Opel, Toyota și Tesla. De asemenea, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii 2021 va exista o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Oldtimer Studio și Retromobil.

Evenimentului de la Romexpo i s-a alăturat și echipa CarZZ.ro, cel mai ofertant site auto din România, cu peste 70.000 de anunțuri pentru mașini noi și autoturisme second hand, o prezență importantă pe piața auto de la noi din țară încă de la lansarea platformei, în urmă cu cinci ani.

Intră pe CarZZ.ro și ia startul în ”circuitul” Formula CarZZ care îți poate aduce mașina la linia de sosire. Acceptă provocarea și intră în joc. Cu cât câștigi mai multe puncte, cu atât vei obține mai multe premii. Pentru mai multe detalii, vezi Regulamentul Formula CarZZ.

În plus, găsește standul CarZZ.ro la Salonul Auto București 2021 și vei fi răsplătit cu surprize de la echipa CarZZ.ro sau de la parteneri. Nu vei pleca dezamăgit. Primești sfaturi utile în alegerea mașinii perfecte pentru tine și vei fi îndrumat cum să atragi cât mai mulți cumpărători interesați de anunțul tău.

Accesul la Salonul Auto București & Accesorii 2021 se face cu achitarea contravalorii biletului de intrare, prezentarea unui act de identitate și respectarea uneia din următoarele măsuri:

- dovada vaccinarii împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare SAU

- prezența certificatului care să ateste trecerea prin boală (respectiv persoanele care se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » AutoMobilizarea începe la SAB 2021. Ia startul în Formula CarZZ