Antena Meniu Search
x

Autostrada Unirii, A8: Bani în bugetul pe 2019. Anunţul făcut de Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor a anunţat că Autostrada Unirii, A8 Iaşi - Târgu Mureş, va beneficia de fonduri în proiectul de buget pe 2019.

de Redactia Observator

la 04.02.2019, 17:02

- MMA via Hepta

Ministerul Transporturilor a anunţat că Autostrada Unirii, A8 Iaşi - Târgu Mureş, va beneficia de fonduri în proiectul de buget pe 2019.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis către Ministerul Transporturilor textul propus pentru a fi inclus ca articol distinct în Legea Bugetului pe 2019, în vederea asigurării sumelor necesare pentru Autostrada Unirii, A8 Iaşi - Târgu Mureş.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR a transmis către Ministerul Transporturilor textul propus pentru a fi inclus ca articol distinct în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019, în vederea asigurării bugetului pe anul 2019 aferent elaborării documentaţiilor tehnico – economice pentru obiectul de investiţie Autostrada Uniri – tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ, care este repartizat astfel: cedite de angajament 2019: 37.380 mii lei; credite bugetare 2019: 9.309 mii lei.", transmite Ministerul Transporturilor.

CNAIR a finalizat "documentaţia de atribuire aferentă licitării contractului de servicii privind completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ, transmisă către ANAP în vederea analizării şi validării, urmând publicarea anunţului de participare”, mai anunţă oficialii Ministerului Transportului, potrivit unui comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Auto » Autostrada Unirii, A8: Bani în bugetul pe 2019. Anunţul făcut de Ministerul Transporturilor