Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Năvodari primeşte zeci de amenzi din Germania şi Austria, după ce a vândut maşina fără acte

Un bărbat din Năvodari primeşte, de aproximativ un an, zeci de amenzi rutiere din Germania şi Austria, după ce a vândut maşina unui bărbat din Botoşani, însă nu a făcut transcrierea la Poliţie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.03.2019, 12:32

Un bărbat din Năvodari primeşte zeci de amenzi din Germania şi Austria
Un bărbat din Năvodari primeşte zeci de amenzi din Germania şi Austria - Facebook

Un bărbat din Năvodari primeşte, de aproximativ un an, zeci de amenzi rutiere din Germania şi Austria, după ce a vândut maşina unui bărbat din Botoşani, însă nu a făcut transcrierea la Poliţie.

Pe 19 martie 2018, bărbatul din Năvodari a vândut autoturismul marca Volkswagen Passat, pentru suma de 10.000 de euro, unui bărbat din Botoşani.

Cei doi au făcut un contract de înstrăinare-dobândire, însă maşina nu a fost radiată la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV).

Drept urmare, bărbatul din Botoşani a plecat în Germania, cel mai probabil acolo unde munceşte, şi a comis zeci de abateri la regimul rutier.

Pe acelaşi subiect

De fiecare dată, autorităţile din Germania şi Austria au trimis amenzile pe numele proprietarului înregistrat la Poliţie, respectiv bărbatul din Năvodari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, acesta a primit amenzi în valoare de câteva mii de euro, după ce noul proprietar a fost prins în timp ce conducea cu viteză excesivă sau a pus în pericol siguranţa rutieră, atât în Germania, cât şi în Austria.

În urmă cu câteva zile, o şoferiţă de TIR l-a filmat pe şoferul botoşănean, într-o intersecţie din Germania.

Şoferul era încadrat pe ultima bandă, pentru a vira la stânga, însă în momentul în care semaforul s-a făcut verde, şoferul a tăiat faţa celorlalţi şoferi şi s-a băgat în faţa lor.

'Eram sigură că aşa va face. De aia l-am şi filmat', a scris şoferiţa de camion în postarea de pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Auto » Un bărbat din Năvodari primeşte zeci de amenzi din Germania şi Austria, după ce a vândut maşina fără acte