Antena Meniu Search
x

Bicicletele au mare căutare după încălzirea vremii. Care sunt prețurile

Primăvara se numără bicicletele, tricicletele şi rolele. De mână cu copiii, părinţii au umplut weekendul acesta magazinele cu articole sportive.

Vezi și

Primăvara se numără bicicletele, tricicletele şi rolele. De mână cu copiii, părinţii au umplut weekendul acesta magazinele cu articole sportive. La raionul de ciclism, încasările au fost de aproape 50 de ori mai mari decât cu o săptămână în urmă. Atenţie, însă, cum vă echipaţi copilul! O bicicletă nepotrivită îi poate afecta sănătatea.

Cum primăvara vine pe două roţi, în magazine, există biciclete pentru toate vârstele şi pe toate gusturile. Pentru copiii între 3 şi 5 ani, părinţii plătesc cel puţin 350 de lei, iar preţul de dublează în cazul celor de peste 6 ani. 1.200 de lei costă o bicicletă potrivită pentru un adolescent. Mult mai ieftin ies cei care aleg rolele: preţurile variază între 80 şi 250 de lei.

Dar bugetul părinţilor mai are de suferit şi în numele siguranţei.

Kit-ul de siguranţă pentru copiii care vor să înveţe să meargă pe bicicletă conţine roţi ajutătoare, cotiere şi genunchiere, dar şi o cască de siguranţă. Un astfel de kit poate să coste între 95 şi 175 de lei.

Dar, atunci când cumpăraţi o bicicletă pentru copii, nu contează doar vârsta, ci mai ales înălţimea.

Gabriela are doi copii, iar curtea casei sale arată aproape la fel ca un magazin de specialitate. Le-a strâns pe toate de la an la an.

Odată ce au crescut temperaturile, au crescut şi vânzările de trotinete, role şi skateboarduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Bicicletele au mare căutare după încălzirea vremii. Care sunt prețurile