Antena Meniu Search
x

Capcane pentru șoferi în București: semafoare și indicatoare ascunse de copaci

Primăvara vine cu capcane pentru şoferi. În Bucureşti, multe semafoare şi indicatoare rutiere sunt ascunse pur şi simplu în copaci. Şoferii încalcă legea fără să vrea din cauza copacilor care obturează semnele de circulaţie.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 01:00

Vezi și

Primăvara vine cu capcane pentru şoferi. În Bucureşti, multe semafoare şi indicatoare rutiere sunt ascunse pur şi simplu în copaci. Şoferii încalcă legea fără să vrea din cauza copacilor care obturează semnele de circulaţie. Mulţi frânează în ultima clipă sau trec, pur şi simpu, pe roşu. Reprezentanţii Primăriei Capitalei promit că vor ieşi în control săptămâna viitoare şi îi vor sancţiona pe cei care nu au tăiat arborii.

Frânele se aud tot mai des la semafoarele din Bucureşti, de cum vine primăvara. În spatele coroanelor bogate ale copacilor de pe marginea drumului, se ascund semafoare pe care, însă, şoferii le văd.târziu.

Şoferul unui autobuz abia reuşeşte să stăpânească maşina, după ce realizează în ultima clipă că trecerea îi este interzisă. Frânează abia în mijlocul intersecţiei. O şoferiţă nu a reuşit să reacţioneze în timp util. Când a realizat că s-a precipitat, a dat cu spatele ca să vadă când poate pleca din nou la drum.

Mai grav este că, la doar câţiva metri distanţă de semaforul cu pricina, se află şi o trecere pentru pietoni.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei spun că responsabilitatea revine administraţiilor de domeniu public din fiecare sector în parte.

Şoferii implicaţi în incidente rutiere din cauza vegetaţiei care împiedică vizibilitatea, pot cere despăgubiri.

Amenzile rutiere ori sancţiunile primite din cauza semnelor de circulaţie obstrucţionate de vegetaţie pot fi contestate de şoferi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Capcane pentru șoferi în București: semafoare și indicatoare ascunse de copaci