Antena Meniu Search
x

Care sunt cele mai căutate piese auto din dezmembrări?

Atunci când vrei să înlocuiești una sau mai multe componente ale mașinii pe care o conduci, dar bugetul pe care îl poți investi în această direcție este unul restrâns, cea mai la îndemână soluție la care poți apela este să cumperi piese auto din dezmembrări.

de Redactia Observator

la 30.09.2019, 17:18

Dezmbembrări auto
Cele mai căutate piese auto din dezmembrări - Pexels

Atunci când vrei să înlocuiești una sau mai multe componente ale mașinii pe care o conduci, dar bugetul pe care îl poți investi în această direcție este unul restrâns, cea mai la îndemână soluție la care poți apela este să cumperi piese auto din dezmembrări. Chiar dacă au fost utilizate și nu sunt abia scoase din cutie, piesele provenite de la mașinile scoase din uz ar putea fi o alternativă foarte convenabilă și nu doar din punct de vedere al prețului lor accesibil.

În comparație cu cealaltă opțiune pe care o ai, cea de a comanda piese auto aftermarket, cele provenite din dezmembrări sunt originale și într-o stare foarte bună de funcționare. De acest lucru s-au convins mulți români, care apelează din ce în ce mai des la schimbarea pieselor mașinilor pe care le conduc cu unele dezmembrate de pe autoturismelor casate. Care sunt cele mai cerute piese din dezmembrări și în care dintre acestea poți avea încredere deplină îți vom spune în cele ce urmează.

Grila față din dezmembrări

După cum probabil știi deja, tamponările ușoare, foarte des întâlnite, mai ales într-un trafic aglomerat, așa cum este cel al orașelor mari din țara noastră, au o victimă comună - bara din față. Fragilă și expusă direct, aceasta cedează aproape în orice situație a unui accident minor. Atât grila dintre faruri, cât și radiatorul sau grila de la spoiler sunt mai sensibile decât îți imaginezi, așa că este posibil să ai nevoie de una nouă cel puțin o dată în viață. De ce să plătești sume considerabile, când poți comanda de la dezmembrări modelul și marca de grilă pentru față care te interesează?

Farurile de la dezmembrări

La fel de expuse, în cazul ciocnirilor din carosabil, farurile pot ajunge victime mai repede decât te-ai fi putut aștepta. Plasticul din care sunt fabricate nu este atât de puternic sau gros pe cât ți se pare, așa că le poți crăpa într-o secundă de neatenție la volan. 

La fel de probabil este și momentul în care farurile originale ale mașinii tale se mătuiesc, din pricina factorilor de mediu. Pentru că vor ajunge curând să nu mai poată lumina corespunzător, caută o ofertă bună pentru a le înlocui cât mai repede. 

Radiatorul

Dacă observi că mașina ta are pierderi de antigel, e semn clar că radiatorul are nevoie de o înlocuire cât mai rapidă. Din cauza șocurilor la care este expus în timpul deplasării sau a temperaturilor extreme, capacele din plastic ale radiatorului se pot desprinde de elemenții din aluminiu din care acesta este fabricat. Un radiator de la dezmembrări este soluția optimă pentru a te bucura cât mai curând de o mașină funcțională, cu bani puțini. 

Spoilerele 

La foarte mare căutare la firmele de dezmembrări, spoilerele pot fi incluse fără doar și poate în categoria consumabilelor pentru mașină. De vină pentru zgârierea sau distrugerea barelor din fața și spatele mașinii pot fi locurile de parcare neadecvate, tamponările ușoase sau factorii de mediu. 

Geamurile laterale

Nu putem încheia topul celor mai căutate componente auto din dezmembrări fără să menționăm de geamurile laterale. În cazul în care ai nevoie de unul pentru mașina ta, consultă oferta online de piese online din dezmembrări auto și montează-le cu încredere!

Desigur, poți găsi mult mai multe piese de care ai putea avea nevoie la dezmembrări, dar și componente electronice, cum ar putea fi un sistem audio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Care sunt cele mai căutate piese auto din dezmembrări?