Antena Meniu Search
x

Controale în trafic şi șoferi lăsați fără taloane în Bucureşti

Prima noapte de stare de alertă a început cu amenzi pentru şoferi. O acţiune de amploare a avut loc în Capitală.

de Redactia Observator

la 19.05.2020, 11:08

Vezi și
  • Multe nereguli au fost găsite.
  • Şoferii au fost amendaţi.

Zeci de polițiștii au făcut controale în trafic, dar de această dată nu singuri, ci împreună cu inspectorii din cadrul Registrului Auto Român. Aceştia din urmă au verificat starea tehnică a maşinilor şi a motocicletelor din trafic, iar mulţi dintre şoferi au fost prinsi pe picior greşit.

Multe nereguli au fost găsite de inspectorii Registrului Auto Român la maşinile care au circulat în Bucureşti. După ce a fost oprit de agenţi, un tânăr a plecat spre casă doar cu dovada înlocuitoare a talonului auto.

Poliţiştii i-au reţinut certificatul de înmatriculare pentru de 15 zile şi i-au aplicat o amendă în valoare de 870 de lei.

Hassan, în schimb, a fost norocos. N-a primit amendă, deşi îi lipsea din portbagaj stingătorul de incendiu.

Hassan: Mi-au spus că e ok, doar că am folosit stingătorul acum două săptămâni cred când am fost plecat la ţară pe timpul carantinei şi am uitat să îmi iau altul când am venit în Bucureşti. Chiar am uitat să-mi iau stingător.

Dacă maşinile au stat două luni trase pe dreapta, iată că în prima noapte de stare de alertă, Registrul Auto Român împreună cu Brigada Rutieră a început o serie de verificări tehnice la maşinile aflate în trafic.

Nici motocicliştii nu au scăpat de control sau de amenzi.

Andra Arsintescu - purtător de cuvânt Brigada Rutieră: S-a constatat faptul că avea modificări neomologate la sistemul de evacuare a noxelor precum şi modificări la sistemul de iluminare - semnalizare. Aceasta a fost sancţionat cu o amendă de 1.740 de lei. Totodată s-a reţinut şi certificatul de înmatriculare.

Polițiștii de la Rutieră spun că vor organiza astfel de acțiuni cât mai des, în timpul stării de alertă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Controale în trafic şi șoferi lăsați fără taloane în Bucureşti