Meniu LIVE
Search
x

"Cu siguranţă, un român este mai fericit când îi admiră motorul!" RAR Griviţa a anunţat că a înmatriculat una dintre cele mai scumpe maşini din lume

Miercuri a fost înregistrat în România un Bugatti Veyron 16.4, super bolid al cărui preţ de catalog la lansare era de două milioane de dolari.

De Redactia Observator la 10.06.2021, 16:48

Registrul Auto Român a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că a fost înmatriculată una dintre cele mai scumpe maşini din lume. Preţul unui Bugatti Veyron 16.4 era de două milioane de euro, în 2011, atunci când modelul a fost lansat.

„RAR Grivița, invadat de 1.000 de cai… putere. În 2011, atunci când a fost produs, un Bugatti Veyron 16.4 costa în jur de 2.000.000 $. Cu siguranță, de astăzi, un român este mai fericit când îi admiră motorul de 8L, W16”, este mesajul postat de RAR pe contul de Facebook.

Bugatti Veyron, produs în Franţa, poate atinge 420 km/h. Primul model de Veyron a fost lansat în 2005 şi, la acea dată, era cea mai scumpă şi cea mai rapidă maşină de stradă din lume. Numele modelului a fost dat după cel al pilotului de curse francez Pierre Veyron, care a condus maşini Bugatti în competiţiile în care a participat, în perioada 1933-1953.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » "Cu siguranţă, un român este mai fericit când îi admiră motorul!" RAR Griviţa a anunţat că a înmatriculat una dintre cele mai scumpe maşini din lume

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO