Antena Meniu Search
x

Video Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics

Ambuteiajele vor fi istorie în scurt timp pentru suma de doar 235.000 de lire sterline. Atât costă, de fapt, cea mai nouă maşină zburătoare.

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 08:11

Vezi și

Modelul A, al companiei Alef Aeronautics, va putea fi condus atât în aer, cât şi pe carosabil. Vehiculul electric, echipat cu elice, dispune de două locuri şi ar urma să intre în producție până la anul. Mai mult, are o autonomie pe șosea de 320 de kilometri, iar în zbor de 180 de kilometri. Directorul companiei a declarat că a dorit să dea viață lumii science fiction și să construiască o mașină zburătoare accesibilă.

Deși nu e disponibilă pentru achiziție acum, producătorii săi sunt optimiști. "E chiar o mașină zburătoare precum cele scoase din romanele SF", a declarat Constantine Kisly, CTO-ul Alef Aeronautics.

"Așa că poate fi condusă și poate zbura. De ce să aibă și o opțiune de zbor? Pentru că așa o poți folosi eficient", a continuat Kisly despre mașina zburătoare dezvăluită la MWC 2024. "Așa cum putem conduce eficient fără trafic. Așa că de ce să poată fi condusă? Opțiunea de condus e scopul, pentru a nu schimba infrastructura care există deja".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Auto » Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics