Antena Meniu Search
x

Video Dacia Jogger s-a lansat oficial la Salonul Auto de la Muchen

Sunt zilele salonului auto de la Munchen, eveniment asteptat cu sufletul la gură atât de pasionaţii domeniului, dar si de marii jucători din industrie. Ediția de anul acesta este cu atât mai importantă cu cât marchează câteva premiere care aduc România în prim plan.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 06.09.2021, 21:48

Vezi și

Timp de doi ani, industria auto a fost afectată de pandemie. Şi, în continuare, pandemia a înfrânat foarte tare industria auto din întreaga lume. Şi avem veşti bune pentru cei de acasă, deoarece ţara noastră se află în centrul atenţiei.

Dacia Jogger s-a lansat oficial

S-a lansat astăzi într-un final Dacia Jogger, vorbim de cel mai mare SUV produs de Dacia, cu şapte locuri care se adresează în special familiilor, dar sunt şi foarte multe lansări de vehicule electrice pentru că vehiculele viitorului par să fie în centrul atenţiei, aici la Salonul Auto de la Munchen. Avem prezente modele de la Renault la Ford, iar cotnextul în care se lansează acest salon auto este favorabil ţării noastre.

Asta în condiţiile în care în luna iunie, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută  maşină în blocul comunitar, iar Ford Puma e cel mai bine vândut Ford. Se organizează şi în spaţii neconvenţionale, ci în tot oraşul, inclusiv în cafenele sau piaţete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Dacia Jogger s-a lansat oficial la Salonul Auto de la Muchen