Antena Meniu Search
x

Situaţia traficului rutier, 11 ianuarie. Circulaţie închisă sau îngreunată pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ninsorii

Situaţia traficului rutier, 11 ianuarie 2019. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat care este situaţia traficului în ţară, la această oră. 

Drumuri închise 11 ianuarie 2019
Situaţia traficului rutier, 11 ianuarie. Circulaţie închisă sau îngreunată pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ninsorii - Hepta

Situaţia traficului rutier, 11 ianuarie 2019. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat care este situaţia traficului în ţară, la această oră. 

Circulaţia este restricţionată sau îngreunată pe mai multe drumuri naţionale, din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente. 

Astfel, circulaţia rutieră este închisă pe DN 23B  (Maicanesti - Ciorasti - Codresti) - kilometrul 4+000-21+000. Între localităţile Măicăneşti (VN) - Codreşti (VN) este viscol puternic, ninsoare, iar vizibilitatea este redusă.

De asemenea, traficul rutier este blocat pe DN 2N  (Bogza - Dumbraveni) - kilometrul 8+000-17+000. Între localităţile Bogza (VN) - Dumbrăveni (VN) este viscol puternic, ninsoare, iar vizibilitatea este redusă.

Lista actualizată a drumurilor naţionale şi autostrăzilor închise din cauza zăpezii şi a viscolului

Drumuri naţionale cu circulaţia ingreunată 11 ianuarie 2019

Lista actualizată a drumurilor naţionale cu traficul îngreunat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile:

- DN 11  (Poiana Sarata - Onesti) - Se restrictioneaza circulatia autovehiculelor cu MTMA mai mare de 3.5 tone incepand cu ora 6.00.

- DN 22  (Ramnicu Sarat - Baile (Buzau) - Carosabilul se prezinta acoperit cu zapada  framantata de 1-5 cm.Precipitatiile semnalate la fata locului fiind sub forma de ninsoare.

Viteza vantului inregistrata la fata locului are intensitatea de 50-60 km/h.

Se actioneaza cu 5 autoutilaje cu lamele pentru redarea viabilitatii sectorului de drum.

- DN 2G  (Bacau - Moinesti) - Se restrictioneaza circulatia autovehiculelor cu MTMA mai mare de 3.5 tone incepand cu ora 6.30.

Informare meteo de ninsori şi viscol în toată ţara

De asemenea, la această oră, este în vigoare o informare meteo ninsori şi strat nou de zăpadă, alertă valabilă până vineri, la ora 12.00.

Vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.

Şi în Capitală a nins în cursul nopţii, iar meteorologii spun că stratul de zăpadă ar putea să ajungă la 16 centimetri sau chiar mai mult în unele zone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Situaţia traficului rutier, 11 ianuarie. Circulaţie închisă sau îngreunată pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ninsorii