Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lamborghini de peste 230 de mii de Euro, dar fără asigurare, confiscat de poliție în Londra

Un Lamborghini de peste 230 de mii de Euro a fost confiscat de poliție, în Londra. Agenții au luat mașina după ce au descoperit că proprietarul nu avea asigurare.

de Cristian Toteştean

la 09.03.2019 , 16:18

Mașina Lamborghini confiscată de poliție
Un Lamborghini Aventador a fost confiscat de poliția din Londra, pentru că nu avea asigurare - Twitter/Roads&Transport MPS

Un Lamborghini de peste 230 de mii de Euro a fost confiscat de poliție, în Londra. Agenții au luat mașina după ce au descoperit că proprietarul nu avea asigurare.

Incidentul a fost dezvăluit chiar de polițiștii din Capitala Marii Britanii.

Mașina roșie, un Lamborghini Aventador, a fost confiscată în Newham, în estul Londrei, după ce șoferul n-a putut dovedi că nu are asigurare.

Articolul continuă după reclamă

”Orice vehicul are nevoie de asigurare pentru a fi folosit pe drumurile ori spațiile publice. Șoferul acestei mașini nu are”, au scris polițiștii londonezi pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Daily Mail, modelul de Lamborghini Aventador costă peste 230 de mii de Euro. Mașina este acum ținută de poliție, în timp ce proprietarul trebuie să dea socoteală.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Auto » Lamborghini de peste 230 de mii de Euro, dar fără asigurare, confiscat de poliție în Londra