Antena Meniu Search
x

Mălina Ghileschi, cea mai sexy şoferiţă de TIR din România: 'Lucrez singură şi nu mă văd făcând altceva'

Mălina Ghileschi, o tânără în vârstă de numai 22 de ani, a fost votată de mii de şoferi profesionişti drept 'cea mai sexy şoferiţă de TIR din România'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.12.2019, 15:59

Mălina Ghileschi, o tânără în vârstă de numai 22 de ani, a fost votată de mii de şoferi profesionişti drept 'cea mai sexy şoferiţă de TIR din România'.

Ilie Matei - 'Omul Şoselelor', o pagină dedicată şoferilor profesionişti din România, a organizat un concurs pe Facebook, iar Mălina Ghileschi a primit peste 3.500 de voturi.

Astfel, tânăra de 22 de ani din Botoşani a fost votată drept 'cea mai sexy şoferiţă de TIR din România'.

Mălina Ghileschi a terminat şcoala de şoferi profesionişti şi a obţinut atestatul pentru transportul de marfă, iar de la începutul acestui an este şoferiţă de TIR.

Pe acelaşi subiect
Mălina Ghilescu are numai 22 de ani şi este şoferiţă de TIR

"În luna ianuarie 2019, mi-am început cariera mea de șofer la firma germană Spedition Pflaum GmbH. Firma are foarte multe ramuri: distribuție de produse, distribuție de colete, transport de marfă dintr-o țară în alta etc. Logodnicul meu se afla aici de aproximativ un an jumătate și se ocupa cu aprovizionare magazinelor.

Practic, o zi de muncă se desfășoară astfel: se merge cu camionul la un depozit de unde șoferul trebuie să încarce marfa pentru 2-3 sau 4 magazine, urmând să meargă la adresele filialelor pentru a lăsa paleți cu alimente și pentru a lua înapoi paleți goi ce vor fi aduși ulterior la depozitul de unde s-a încărcat marfa.

Mălina Ghileschi a fost votată drept cea mai sexy şoferiţă de TIR

Ajunsă în Germania, am avut la dispoziție o lună de zile pentru a învăța cum trebuie să manevrez o liză electrică, cum trebuie să încărc marfa în camion și cel mai dificil lucru pe care l-am avut de învățat a fost “faimosul” tras în rampă. Eu lucrez in două ture, alternând o săptămâna de zi cu una de noapte. Inițial, tura de zi mi se părea mai grea comparativ cu cea de noapte, deoarece când ajungeam la filială pentru a descărca marfa și vedeam că parcarea magazinului e plină de mașini mici, mă înspăimântam.

Cu multă atenție și răbdare, cu mișcări lente și precise, m-am descurcat, Dumnezeu ferindu-mă de evenimente neplăcute. Lucrez singură pe camion de 10 luni și nu mă văd făcând altceva în viitor. De mică am fost pasionată de mașini și de tot ceea ce ține de șofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru mașinile de mare tonaj, am reușit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie și sper să am parte de mulți kilometri fără evenimente neplăcute! Doresc tuturor șoferilor mult noroc, drumuri bune și line!", a fost mesajul cu care Mălina Ghileschi a câştigat concursul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Mălina Ghileschi, cea mai sexy şoferiţă de TIR din România: 'Lucrez singură şi nu mă văd făcând altceva'