Antena Meniu Search
x

Maşina BMW care îşi schimbă culoarea la o apăsare de buton | VIDEO

Producătorul auto BMW propune o inovaţie care i-a lăsat pe pasionaţii de maşini cu gura căscată. Noul model electric BMW iX Flow îşi schimbă culoarea la o simplă apăsare de buton.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 14:15

- Captură video Twitter

BMW iX Flow, maşina "cameleonică" prezenatată de producătorul german, are o funcţie cu totul şi cu totul deosebită. După cum se vede şi într-un filmuleţ postat pe internet, autoturismul electric îşi poate schimba culoarea în doar câteva secunde, la o simplă apăsare de buton. De exemplu, în imagini se vede cum trece de la alb la gri, tranziţie pusă de mulţi pe seama unei inovaţii bazate pe sensibilitatea termică.

Noul BMW iX Flow, o maşină "pentru James Bond"

Mulţi pasionaţi de maşini au reacţionat cu entuziasm, comentând că "pare făcută pentru James Bond", scrie The Sun. Asta după ce s-au asigurat că ochii nu le joacă feste şi nu este vorba despre o simplă iluzie optică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Maşina BMW care îşi schimbă culoarea la o apăsare de buton | VIDEO