Antena Meniu Search
x

Maşina vedetelor de la Hollywood, marea atracţie de la Salonul Auto Bucureşti

O super maşină, care costă un milion şi jumătate de dolari, una dintre cele mai scumpe din lume, este vedeta acestui an a Salonului Auto Bucureşti. Sunt însă şi preţuri pentru pământeni. Maşini de oraş care pornesc de la 7.500 de euro, dar şi multe oferte la programul Rabla.

de Redactia Observator

la 11.10.2019, 21:27

Vezi și

O super maşină, care costă un milion şi jumătate de dolari, una dintre cele mai scumpe din lume, este vedeta acestui an a Salonului Auto Bucureşti. Sunt însă şi preţuri pentru pământeni. Maşini de oraş care pornesc de la 7.500 de euro, dar şi multe oferte la programul Rabla. Românii încep să fie tot mai atraşi şi de autoturismele electrice sau hibrid. Asta chiar dacă preţul lor rămâne în continuare unul destul de piperat.

Zgomotul produs de maşina care costă un milion şi jumătate de dolari i-a atras pe toţi vizitatorii Salonului Auto Bucureşti. În lume există doar 3.500 de modele, iar în România, unul singur. 

Atinge suta de kilometri în patru secunde, iar viteza maximă este de 360 de kilometri pe oră - o adevărată maşină de curse. Boxerul Floyd Mayweather, actorul Jerry Seinfeld şi rapperul Kanye West deţin un astfel de super-car.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ochii au fost aţintiţi şi pe maşinile electrice sau hibrid. Preţul lor este însă şi de două ori mai mare faţă de un autoturism cu combustibil clasic.

Un producător prezintă, în premieră, un model full electric de lux. Costă însă cât un apartament nou cu trei camere.

Salonul Auto Bucureşti este deschis până pe 20 octombrie. Printre exponate se află şi cele mai vândute maşini de serie în România.  

Sunt idei şi pentru cei care vor să-şi tuneze autoturismul. Spre exemplu, o maşină electrică, silenţioasă poate produce acelaşi zgomot ca un bolid de lux. Totul, printr-o aplicaţie instalată pe telefonul mobil.

Motorul industriei auto româneşti - Dacia - lipseşte de la salon pentru al doilea an la rând. Chiar şi aşa, vizitatorii au ce vedea. Sunt expuse peste 400 de maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Maşina vedetelor de la Hollywood, marea atracţie de la Salonul Auto Bucureşti