Antena Meniu Search
x

Mașinile ar putea fi interzise pe 22 septembrie în București, între orele 10 - 18. Care este motivul

Mașinile ar putea fi interzise pentru o zi în București, mai exact pe 22 septembrie, între orele 10.00 – 18.00. Măsura este prevăzută într-un proiect care urmează să fie supus votului la Primăria Capitalei.

Mașinile și celelalte vehicule cu motor ar putea fi interzise pentru o zi în București, mai exact pe 22 septembrie, între orele 10.00 – 18.00. Măsura este prevăzută într-un proiect care urmează să fie supus votului la Primăria Capitalei.

Interzicerea pe 22 septembrie, între orele 10.00 – 18.00, a vehiculelor cu motor cu 2,3 și 4 roți are ca motiv marcarea de către București a ”Săptămânii Europene a Mobilității”. De altfel, chiar proiectul ce urmează să fie supus la vot a fost intitulat Proiectul de hotărâre privind stabilirea ”Zilei fără autoturisme în București” și participarea Municipiului București la inițiativa europeană ”Săptămâna Europeană a Mobilității”.

În document, articolul 3 menționează:

Ziua de 22 septembrie 2018 va fi desemnată ca fiind ”Ziua fără autoturisme în Municipiul București”. Pe 22 septembrie, între orele 10.00 și 18.00 se interzice în Municipiul București circulația vehiculelor cu motor, inclusiv LPG, vehiculelor electrice cu 2,3 sau 4 roți.

Pagina 1 a documentului de interzicere a vehiculelor în București
Pagina 2 a documentului de interzicere a vehiculelor în București
Pagina 3 a documentului
Ultima pagină a proiectului

Proiectul urmează să fie prezentat în Consiliul General al Municipiului București, foarte posibil chiar în această săptămână, adică joi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Mașinile ar putea fi interzise pe 22 septembrie în București, între orele 10 - 18. Care este motivul