Antena Meniu Search
x

Video Maşinile care se vând mai bine ca niciodată în România. Sfârşitul unei ere în comerţul auto second-hand

Premieră absolută în România! În primele şapte luni ale anului, vânzările de maşini noi electrice şi hibrid au depăşit vânzările de maşini Diesel. În plus, pentru prima dată de când şi-a diversificat gama, Dacia are toate modelele în topul celor mai bine-vândute automobile din România.

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 07:53

Vezi și

Vânzările de maşini noi electrice şi hibrid au depăşit vânzările de maşini Diesel, în primele şapte luni ale anului 2022. În principiu, asta ar însemna sfârşitul erei maşinilor second-hand pe motorină, aduse din Occident.

Toate modelele Dacia, în topul celor mai vândute maşini din România

O altă premieră a zilei a venit de la Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile. Potrivit statisticilor APIA, pentru prima dată de când şi-a diversificat gama, Dacia are toate modelele în topul celor mai bine-vândute automobile din România. În clasamentul cu 10 poziţii figurează inclusiv noul Jogger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Auto » Maşinile care se vând mai bine ca niciodată în România. Sfârşitul unei ere în comerţul auto second-hand