Antena Meniu Search
x

Video Noi sancţiuni pentru şoferii teribilişti. Permis suspendat şi amendă pentru cei care fac drifturi pe stradă sau în parcări

Şoferii care fac drifturi pe stradă sau în parcări vor rămâne fără permis de conducere pentru 30 de zile. Regula se va aplica din 27 februarie, dată la care va intra în vigoare Noul Cod Rutier.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 09:45

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pe lângă suspendarea permisului, cascadorii de ocazie vor plăti şi o amendă cuprinsă între 580 de lei şi 725 de lei. În prezent, cei care fac drifturi pe străzile şi în parcările din ţară pot fi sancţionaţi doar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pot plăti amenzi care ajung la maximum o mie de lei.

Iar daca in urma drifturilor se produc accidente uşoare, soferii vor rămâne fără permis de conducere pentru 60 de zile, potrivit noului cod rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Auto » Noi sancţiuni pentru şoferii teribilişti. Permis suspendat şi amendă pentru cei care fac drifturi pe stradă sau în parcări