Antena Meniu Search
x

(P) Căror mărci de vehicule li se potrivesc cele mai puternice baterii auto Bosch?

Durata de viață a unui acumulator auto este cuprinsă, de regulă, între 3 și 5 ani. În funcție de stilul de condus, de durata și lungimea drumurilor făcute, precum și de condițiile meteorologice, aceasta poate să crească sau, dimpotrivă, să scadă ușor.

Cert este că pentru fiecare șofer vine momentul în care trebuie să achiziționeze noi baterii pentru mașina sa. Cunoscând faptul că acestea sunt esențiale pentru sistemul de pornire a motorului, dar și pentru alimentarea bujiilor sau pentru funcționarea alarmei ori a radioului, este normală investiția în produse de cea mai bună calitate.

În magazinul online NeoBat.ro sunt disponibile mai multe tipuri de baterii auto Bosch, dar și Varta, Rombat ori realizate de alți producători interni sau internaționali. Pe lângă produsele oferite, magazinul online se remarcă și prin livrarea rapidă și prin asigurarea serviciilor de instalare.

Când este nevoie de schimbarea acumulatorilor?

Există diferite semne care îți arată că a venit vremea să verifici oferta de baterii auto Bosch, dacă dorești să beneficiezi de garanția calității oferită de un producător german cu o activitate de peste un secol. Iată care sunt semnalele pe care este cel mai probabil să ți le ofere propria mașină!

• pornirea greoaie, lentă a motorului la rotirea cheii în contact. O ureche bine antrenată poate sesiza inclusiv zgomotele deosebite care apar la pornire, în cazul în care acumulatorul are probleme;

• o intensitate redusă a luminozității farurilor. În unele situații, se întâmplă ca puterea acestora să scadă și mai mult în momentul în care este pornit un alt dispozitiv care consumă curent, precum aerul condiționat;

• o baterie cu carcasa deteriorată sau umflată. Această problemă apare îndeosebi din cauza condițiilor meteo, mai ales iarna, când este ger și mașina rămâne în garaj pe durata mai multor zile;

• aprinderea martorului de bord care indică starea bateriei. Acesta este prezent la toate modelele noi.

De ce este recomandată cumpărarea unor baterii auto Bosch?

Istoria firmei cu acest nume începe în 1886, în Germania. De atunci, datorită profesionalismului și calității, a investit în peste 60 de țări ale lumii, unde are mai mult de 300 de filiale.

Diferitele modele de baterii auto Bosch se remarcă printr-o durată îndelungată de viață și prin faptul că oferă putere maximă motorului. Pornirea se realizează rapid și fără nici un fel de probleme, iar toate sistemele care folosesc curent electric funcționează impecabil.

Acumulatorii produși de compania germană sunt compatibili cu mai multe modele de autoturisme, după cum urmează: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mini, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen și Volvo.

Pe lângă firma producătoare, la achiziționarea unor acumulatori auto este necesar să acorzi atenție și altor detalii, după cum urmează: capacitatea (măsurată în amperi pe oră), curentul de pornire, polaritatea bornelor, tehnologia folosită, tensiunea și dimensiunile (înălțime, lățime și lungime).

Dacă vrei să ai parte de o experiență de condus plăcută și să nu întâmpini nici un fel de probleme la pornirea mașinii sau legate de funcționarea dispozitivelor care consumă curent, alege cu încredere baterii auto Bosch!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » (P) Căror mărci de vehicule li se potrivesc cele mai puternice baterii auto Bosch?