Antena Meniu Search
x

(P) Gestionează eficient flota auto

Operațiunile complexe și resursele costisitoare implicate în domeniul construcțiilor, impun o atenție sporită asupra managementului întregului proces. Utilizarea defectuoasă a echipamentelor poate provoca întârzieri sau chiar oprirea lucrărilor. Astfel, asigurarea funcționării optime a utilajelor și menținerea condițiilor de siguranță pentru angajați sunt esențiale.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 16:40

(P) Gestionează eficient flota auto
(P) Gestionează eficient flota auto

Provocările cu care se confruntă un administrator de flotă din domeniul construcțiilor sunt multiple. Fie că vorbim despre evitarea pierderilor de combustibil, urmărirea modului în care angajații manevrează utilajele pe șantier și până la modalitățile în care se poate urmări progresul lucrărilor. Supravegherea este preocuparea-cheie, iar procesul se poate transforma într-unul consumator de timp în lipsa unei soluții eficiente. În acest sens, managerii flotelor auto trebuie să ia deciziile corecte, care să asigure continuitatea activității și siguranța angajaților. De-a lungul celor 16 ani de activitate, soluția TrackGPS de monitorizare a flotei contribuie la reducerea cheltuielilor de întreținere și exploatare, eficientizarea alocării și utilizării resurselor în direcția îmbunătățirii nivelului serviciului oferit.  

Implementarea unui sistem informatic de management al flotei oferă un control sporit atât al resurselor administrate, cât și al angajaților. Oferă posibilitatea de a urmări în timp real locația utilajelor, respectarea orelor de funcționare, dacă acestea sunt utilizate corect și conform normelor de securitate. Modul în care utilajele sunt manevrate are implicații majore în costurile cu mentenanța, termenul de finalizare al lucrărilor, și poate contribui la creșterea duratei de exploatare a parcului auto. Activitatea fiecărui șofer poate fi optimizată cu ușurință urmărind datele oferite de rapoartele aplicației TrackGPS. Se observă intervalele de timp în care utilajele au motorul pornit, se gestionează în timp real stadiul lucrărilor și coordonarea echipei din teren.

Prețurile ridicate la combustibil afectează fiecare sector de activitate. Utilajele folosite în domeniul construcțiilor sunt mari consumatoare de carburant, de aceea o soluție de monitorizare, cu date specifice și rapoarte de consum, contribuie la un management eficient al costurilor operaționale. TrackGPS realizează instalarea și configurarea sondelor litrometrice cu ajutorul echipei proprii de specialiști tehnicieni, oriunde în țară, pentru buldozerele, macaralele, excavatoarele sau alte utilaje folosite în construcții. În aplicația dedicată se pot urmări staționările prelungite cu motorul pornit, monitorizarea acestora oferind o privire de ansamblu asupra modului în care șoferii manevrează utilajele și care, în timp, conduce la scăderi ale consumului cu până la 25%.  

TrackGPS pune la dispoziția clienților săi și o aplicație mobilă ultramodernă, cu alerte și notificări legate de evenimentele importante, pentru a permite luarea deciziilor în timp real, chiar și de la distanță. Proiect după proiect, soluția TrackGPS contribuie la buna organizare și administrarea eficientă a flotelor implicate în domeniul construcțiilor. Detalii aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » (P) Gestionează eficient flota auto