Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parcări ultramoderne pe DN1C, între Dej şi Baia Mare, ţinute închise de doi ani

"Deschideţi parcarea!" Este scris pe parapetele din beton care blochează intrarea într-o parcare de pe marginea drumului pe DN1C, între Dej şi Baia Mare. Sunt doi ani de zile de când două parcări, construite la standarde internaţionale, nu au fost date în folosinţă.

de Redactia Observator

la 22.12.2018 , 21:38

"Deschideţi parcarea!" Este scris pe parapetele din beton care blochează intrarea într-o parcare de pe marginea drumului pe DN1C, între Dej şi Baia Mare. Sunt doi ani de zile de când două parcări, construite la standarde internaţionale, nu au fost date în folosinţă. Asta, în condiţiile în care, sunt gata de mai bine de un an. Aşa că şoferii, în special cei de curse lungi, sunt obligaţi să-şi aloce timpii de somn şi recreere pe banda de urgenţă. Acolo unde, bineînţeles, creează şi se pun în pericol.

Două hectare, atât au, pe hârtie, cele două parcări. În realitate, suprafaţa a fost redusă la câteva sute de metri pătraţi. Chiar şi aşa, nimeni nu poate să le folosească.

Dacă sari parapetul, intri în parcare. Însă, ca să ajungi la toaletă, trebuie mai întâi să treci de nămeţi. 

Vezi și

În câteva zile, CNAIR promite marea... inaugurare.

Până atunci, în Bacău, oficialii din Transporturi şi-au prezentat bilanţul la sfârşit de an. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România nu are totuşi gheţari. Are cratere, în schimb. Pe care Observator vi le-a arătat aproape zilnic, în ultima săptămână, pe cele două mari autostrăzi ale ţării - A1 şi A2.  

Cât priveşte noile autostrăzi, aflate în lucru de ani de zile, din 103 kilometri, lipsesc aproape doi. Drumul se întrerupe în două locuri. La Şoimuşi şi Ilia. Astfel că o  porţiune de 43 de kilometri este de fapt blocată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Auto » Parcări ultramoderne pe DN1C, între Dej şi Baia Mare, ţinute închise de doi ani