Antena Meniu Search
x

Video Pericolul iminent de pe şoselele României. Peste 200 de maşini, retrase din circulaţie

Peste 40% dintre maşinile verificate de RAR în prima jumătate a anului au fost cu probleme. Unele dintre ele aveau neconformităţi tehnice, în timp ce altele prezentau pericol iminent de accident. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.08.2023, 09:55

Vezi și

Aproape 44.000 de maşini a verificat RAR în prima jumătate a anului, iar cele mai multe aveau probleme la sistemul de iluminat şi semnalizare. De asemenea, aproape un sfert dintre ele aveau alte emisii poluante decât cele trecute în talon.

Multe altele prezentau deficienţe la caroserie şi chiar probleme de vizibilitate prin parbriz sau lunetă. Mai grav este faptul că multe maşini verificate, 3.000 mai exact, prezentau deficienţe grave la sistemul de frânare şi direcţie, ceea ce înseamnă că erau un pericol iminent pe şosele.

Vorbim despre maşini cu ITP valabil, un inspector le-a văzut în ultimul an, atunci când le-a făcut inspecţia periodică. 12.000 de certificate de înmatriculare au fost ridicate, 260 de ITP-uri anulate şi 200 de maşini, retrase din circulaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Auto » Pericolul iminent de pe şoselele României. Peste 200 de maşini, retrase din circulaţie