Antena Meniu Search
x

Planifici concediul sau organizezi deplasarea unui grup de persoane? Apeleaza la serviciile de inchirieri microbuze!

In orice perioada a anului, dar in special dupa perioadele aglomerate de volumul mare de munca, un concediu este binemeritat.

De ce trebuie sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze
Planifici concediul sau organizezi deplasarea unui grup de persoane

In orice perioada a anului, dar in special dupa perioadele aglomerate de volumul mare de munca, un concediu este binemeritat. Astfel iti vei regenera energia si vei petrece momente frumoase alaturi de familie, pastrand un echilibru necesar intre partea profesionala si viata personala.

Daca locuiesti in Bucuresti si te ocupi de organizarea deplasarii unui grup mare de persoane pentru participarea la un teambuilding, excursie, vacanta, nunta sau alte evenimente, atunci te vei "lovi" de numeroase dificultati privind transportul individual al acestora.

Pentru oricare din situatiile anterioare si nu numai, exista solutia ideala: sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze. Un astfel de mijloc de transport asigura pasagerilor confortul, spatiul si siguranta pe parcurul deplasarii, iar pe tine te ajuta sa economisesti.

In piata serviciilor de inchirieri microbuze exista oferte diversificate, iar acest lucru te poate pune in dificultate in momentul luarii unei decizii. Odata ce te-ai hotarat sa utilizezi astfel de servicii, este necesar sa stabilesti detalii precum numarul pasagerilor, distanta, ora plecarii, ora sosirii, tipul si durata evenimentului. Dupa ce ai stabilit aceste aspecte, urmatorul obiectiv este sa gasesti acele servicii de inchieri microbuze care sunt potrivite si iti pot pune la dispozitie un microbuz conform necesitatilor tale.

Asigura-te ca vei beneficia de o calatorie fara inconveniente apeland la o companie serioasa, cu vechime si orientata catre client, precum FocusRent, care are o experienta de peste 10 ani in servicii de inchirieri microbuze in Bucuresti, Otopeni si Cluj.

De ce sa apelezi la serviciile de inchirieri microbuze oferite de FocusRent?

Unul dintre motivele principale este vechimea mare pe piata! Acesta este un criteriu esential si vorbeste despre functionarea legala, experienta companiei si implica recenziile pozitive ale clientilor. Spre deosebire de multe alte servicii de inchiriere, cu FocusRent nu vei fi inselat prin diverse tertipuri si tactici, aceasta companie punandu-ti la dispozitie mijloace de transport populare ca microbuzele VW Transporter si Mercedes Vito. De asemenea, vei beneficia de acte autentice, revizii tehnice, taxe si asigurari auto platite la zi (RCA, full CASCO, rovigneta) si un plin de combustibil, fara limita de kilometri impusa. Daca doresti servicii suplimentare, aceasta companie serioasa iti poate oferi transport aeroport Henri Coanda Otopeni, sofer personal, GPS sau scaun auto pentru copil.

"Compania FocusRent ofera seriozitate, transparenta si orientare catre nevoile clientului. Nu este un slogan, ci este standardul de calitate pe care serviciile noastre de inchirieri microbuze il ofera. Marturie stau testimonialele nenumaritilor clienti care au devenit fideli, apeland cu mare placere la noi. Din acest motiv, am decis sa oferim carduri de membru, in baza carora acestia beneficiaza de o reducere de 10% la orice microbuz inchiriat", declara managerul Focus Rent.

Ce model de microbuz sa alegi pentru o calatorie de succes?

Pentru a fi sigur ca nu vei avea parte de situatii neplacute din partea serviciilor de inchirieri microbuze, alege un transport dintr-o flota mai noua de 5 ani, precum cea de la FocusRent, si modele populare de tip 8+1 locuri, precum VW Transporter si Mercedes Vito. Indiferent de eveniment, atunci cand grupul isi va face aparitia in aceste microbuze cu estetica atragatore, moderna si ingrijita, toti vor face o impresie extraordinara. Totodata, calitatea si finisajele se reflecta in designul interior, prin scaune de lux cu cotiere, spatare si tetiere reglabile, toate menite sa iti ofere spatiu si confort pe durata deplasarii.

Ambele tipuri de microbuze sunt dotate cu ultimile generatii de sisteme de siguranta si folosesc tehnologii precum asistent de stabilizare la curenti laterali, mentinerea atentiei, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, asistent pentru pornirea in rampa, sistem de leduri integrat in oglinzile exterioare si airbag-uri atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata.

Cand apelezi la servicii de inchireri microbuze FocusRent prin call-center disponibil 24/7, iti este confirmata rezervarea in numai 2 ore si orice microbuz iti poate fi livrat gratuit la orice adresa din Bucuresti. In situatia neplacuta a unei avarii, compania FocusRent iti ofera inlocuirea gratuita a microbuzului in doar 5 ore si astfel eviti ca pasagerii sa ramana blocati pe drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Planifici concediul sau organizezi deplasarea unui grup de persoane? Apeleaza la serviciile de inchirieri microbuze!