Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Principalele accesorii și dotări utile pentru autovehiculele comerciale

Meseriașii, curierii, distribuitorii de marfă sau alte persoane care se deplasează în interes de serviciu cu vehicule comerciale știu cât de importante sunt organizarea și securizarea produselor transportate.

de Redactia Observator

la 27.02.2019 , 15:37

- storevan.ro

Meseriașii, curierii, distribuitorii de marfă sau alte persoane care se deplasează în interes de serviciu cu vehicule comerciale știu cât de importante sunt organizarea și securizarea produselor transportate. Având în vedere traficul haotic și stilurile agresive de condus, șoferii trebuie să se asigure că materialele, sculele și piesele din interiorul utilitarei sunt depozitate corespunzător pentru a evita deteriorarea acestora sau provocarea unor accidente mai grave.

Dotarea autovehiculului se face în funcție de tipul de produse pe care le transporți zilnic, de mărimea și greutatea acestora. Indiferent dacă lucrezi cu piese mici sau din contră, ai mereu în mașină obiecte voluminoase, organizarea lor eficientă este esențială. Dacă alegi accesoriile potrivite, vei beneficia de o mulțime de avantaje, iar investiția va fi într-adevăr rentabilă.

Iată cum poți echipa mașina de serviciu pentru a obține un spațiu perfect optimizat, ordonat și sigur.

Articolul continuă după reclamă

Rafturi auto pentru autovehicule comerciale

Aceste accesorii sunt folosite, în special, de instalatorii, electricienii sau tâmplarii organizați, care au nevoie să se deplaseze la domiciliul clientului cu o trusă întreagă de echipamente. O dată ajunși la destinație, nu își vor mai pierde timpul căutând sculele potrivite într-o dezordine totală.

Rafturile autoutilitare sunt dispuse pe verticală, ceea ce înseamnă că vei avea la dispoziție mai mult spațiu pe suprafața orizontală. În cazurile ocazionale în care ai nevoie să transporți obiecte mai mari, poți demonta simplu și rapid rafturile. În rest, mașina ta va fi tot timpul ordonată, fără piese aruncate la voia întâmplării și va părea mai încăpătoare.

Cum îți dai seama dacă merită investiția? Îți imaginezi câte echipamente se pot deteriora din cauza frânelor bruște sau a depozitării la grămadă. Dacă mai adaugi și timpul pe care îl poți pierde la fiecare lucrare căutând uneltele de care ai nevoie, cu siguranță achiziția rafturilor auto devine o alternativă avantajoasă. În plus, aceste accesorii contribuie la imaginea pe care o transmiți clienților, fiind încă o dovadă a profesionalismului tău.

Cutii de scule pentru accesorii esențiale

Având în vedere multitudinea de echipamente necesare în unele activități, cutiile de scule nu trebuie să lipsească din mașina meseriașilor. Acestea trebuie să fie practice, ușor de cărat și ideal, multifuncționale. Există cutii de scule standard, metalice sau de plastic, care includ strictul necesar – șurubelnițe, o trusă de chei, patent, ciocan, clește și un cutter, dar și cutii semi-profesionale sau profesionale, acestea fiind echipate cu o varietate mai mare de scule de lucru.

Cu ajutorul celor mai bune cutii de scule de la storevan.ro îți poți organiza atelierul în mașină. În funcție de nevoi, poți opta pentru cutii mici sau de mari dimensiuni, fie gata echipate, fie goale, în care să incluzi echipamentele tale. Indiferent de alegere, acordă o atenție deosebită calității și siguranței produselor transportate în mașina ta. Astfel, te vei asigura de durata lungă de viață a cutiei de scule și de faptul că nu există riscul să te accidentezi atunci când o cari.

Sisteme de ancorare a mărfii în autoutilitare

Se întâmplă deseori să auzim de accidente ușoare, care s-au transformat în adevărate tragedii din cauza securizării insuficiente a echipamentelor transportate. De regulă, aceste evenimente apar atunci când materialele sunt așezate direct pe podea, fără să fie prinse sau susținute, deși acest aspect este obligatoriu. În cazul unui impact sever, marfa se deplasează și poate răni conducătorul auto sau poate cădea din autoutilitară, afectând alți participanți la trafic.

Dacă vrei să te simți în siguranță în orice moment, folosește sisteme de ancorare a mărfii în timpul transportului. Acestea pot fi sub formă de bară, capac, chingă sau inel, fiecare dintre acestea asigurând imobilizarea materialelor. Important este să alegi accesoriul potrivit pentru dimensiunile și greutatea încărcăturii tale. În caz contrar, acesta se poate desprinde, lăsând marfa să se miște în timpul deplasării.

Conducerea unui autovehicul comercial poate fi o provocare, de aceea este recomandat ca acesta să fie întotdeauna echipat cu accesoriile potrivite. Dotările pe care le ai la dispoziție asigură un nivel ridicat de confort și siguranță. Analizând aceste avantaje, îți vei da seama că merită să investești în accesorii utile pentru autoutilitara ta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Auto » Principalele accesorii și dotări utile pentru autovehiculele comerciale