Antena Meniu Search
x

Profilul șoferului vitezoman român, făcut de polițiștii de la Rutieră

Sute de şoferi au rămas pietoni după razia-maraton pentru prinderea vitezomanilor. Acţiunea de amploare s-a încheiat duminică, cu o vânătoare în trafic, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Poliţiştii au ieşit cu radare, dar şi aparate antidrog.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 23:32

Vezi și

Sute de şoferi au rămas pietoni după razia-maraton pentru prinderea vitezomanilor. Acţiunea de amploare s-a încheiat duminică, cu o vânătoare în trafic, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Poliţiştii au ieşit cu radare, dar şi aparate antidrog. Mulţi şoferi au picat testele. Polițiștii au făcut și un profil al șoferului român vitezoman.

În cadrul acţiunii-maraton, care a durat toată săptămâna, 30 de şoferi care nu au mai mult de 23 de ani au fost prinşi că au consumat marijuana, cocaină şi opiu. În cazul lor au fost deschise şi anchete penale.

Cât despre viteză, recordul de duminică, de pe Austostrada A3, îl deţine un şofer a încercat puterile maşinii sale, la 213 kilometri pe oră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Profilul vitezomanului român

Acţiunea "Maratonul vitezei" s-a desfăşurat simultan în toate statele Uniunii Europene, iar scopul ei a fost să-i facă pe şoferi să înţelegă că viteza ucide. Anul trecut, aceasta a fost principala cauză pentru aproape jumătate dintre accidente. Mai exact, 400 de români au murit din acest motiv.

Poliţia Română a alcătuit şi un profil al vitezomanului. Este tânăr, are permis de cel mult 5 ani şi conduce o maşină puternică.

Profilul vitezomanului:

- tânăr, cu permis de 1-5 ani

- conduce o mașină de peste 2000 de centimetri cubi

- sunt șoferi care conduc mașini de serviciu

- șoferi care au mai fost implicați în accidente

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Profilul șoferului vitezoman român, făcut de polițiștii de la Rutieră