Antena Meniu Search
x

Protest pentru viață într-o intersecție cu sute de accidente, în Constanța

Protest pentru dreptul la viaţă! Zeci de oameni au ieşit în stradă pentru a cere un sens giratoriu într-o intersecţie din judeţul Constanţa. Zona este extrem de aglomerată, iar în ultimii ani au avut loc sute de accidente, unele mortale.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 00:48

Vezi și

Protest pentru dreptul la viaţă! Zeci de oameni au ieşit în stradă pentru a cere un sens giratoriu într-o intersecţie din judeţul Constanţa. Zona este extrem de aglomerată, iar în ultimii ani au avut loc sute de accidente, unele mortale. În tot acest timp, autorităţile îşi pasează responsabilitatea.

Ieşirea din comuna Lumina se transformă zilnic într-un cosmar pentru şoferii care vor să ajungă pe Drumul Naţional Tulcea-Constanţa. Coloanele de maşini se întind şi pe câţiva kilometri. De multe ori, şoferii sunt nevoiţi să să forţeze intersecţia. Aproape că nu e zi fără accident.

Un localnic care a fost aproape să-şi piardă viaţa în acea intersecţie a lansat o petiţie. Aproape 2000 de persoane cer construirea unui sens giratoriu. E dreptul lor să fie protejaţi, spun disperaţi oamenii.

Oficialii de la Drumuri Naţionale nu au putut fi contactaţi pentru explicaţii. În acelaşi loc, în 2017, doi soţi au murit în urma unui accident teribil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Protest pentru viață într-o intersecție cu sute de accidente, în Constanța