Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini de groază la Raliul Dakar 2019. Spectator lovit de camionul unui pilot rus (Video)

Imagini de groază la Raliul Dakar 2019. Un spectator a fost lovit de camionul pilotului rus Andrei Karginov. Fost câştigător al Raliului Dakar, Karginov a fost exclus din competiţie.

de Redactia Observator

la 12.01.2019 , 17:09

Imagini de groază la Raliul Dakar 2019. Un spectator a fost lovit de camionul pilotului rus Andrei Karginov. Fost câştigător al Raliului Dakar, Karginov a fost exclus din competiţie.

Rusul Andrei Karginov, fost câştigător al Raliului Dakar, a fost exclus din competiţie, după ce a lovit un spectator cu camionul şi a plecat mai departe.

Andrei Karginov, câştigător în 2014, era pe locul trei în momentul accidentului şi avea două etape câştigate din cele cinci, la camioane.

Articolul continuă după reclamă

Spectatorul lovit de camionul lui Karginov, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Africa de Sud, a suferit o fractură de femur după impact. 

Bărbatul urmărea cursa dintr-un loc nesecurizat, în timp ce a fost lovit de un camion de cursă (#518 Andrei Karginov). Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din Arequipa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Karghinov, şansă la primul loc înainte de accident

Sâmbătă este zi de pauză la Raliul Dakar, care se desfăşoară în Peru.

Pilotul rus Andrei Karghinov, la volanului camionul Kamaz, a fost exclus din Raliul Daka 2019, din cauză că nu a acordat primul ajutor unui spectator pe care l-a lovit.

În momentul accidentului, Karghinov se afla pe locul 3 în cursa camioane şi avea şanse la câştigarea primului loc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Auto » Imagini de groază la Raliul Dakar 2019. Spectator lovit de camionul unui pilot rus (Video)