Antena Meniu Search
x

Video RAR: Mii de maşini periculoase circulă pe străzile din România. Ce nereguli grave au fost descoperite

Mii de maşini periculoase circulă zilnic pe străzile din România. Iar mai bine de un sfert, adică 27%, dintre vehiculele care anul trecut au ajuns la Registrul Auto Român pentru inspecţia tehnică ....aveau grave probleme tehnice, arată datele RAR de anul trecut. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.02.2024, 09:11

Vezi și

Jumătate dintre mașinile care anul trecut au ajuns la Registrul Auto Român pentru inspecția tehnică aveau grave probleme tehnice, arată datele RAR de anul trecut. Nu e neapărat realitatea din stradă, pentru că la RAR ajung doar mașinile rămase fără talon în trafic sau cele care urmează să fie transcrise în România, dar neregulile sunt de așa natură încât siguranță circulaţiei poate fi pusă în pericol.

Cel mai des șoferii circulau cu mașini care aveau probleme cu luminile și semnalizarea, cu jantele, anvelopele sau suspensiile și probleme serioase la șasiu și elementele atașate. De cele mai mutle ori, aceste nereguli duc la respingerea ITP-ului, deci o perioda în care mașină nu poate fi folosită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Auto » RAR: Mii de maşini periculoase circulă pe străzile din România. Ce nereguli grave au fost descoperite