Antena Meniu Search
x

Video Razie nocturnă în Ilfov, șoferi prinși pe picior greșit

Poliţiştii continuă raziile de amploare pe timp de noapte pentru a verifica dacă sunt respectate restricţiile de circulaţie. Aseară au tras pe dreapta sute de şoferi din Ilfov. Mulţi aveau la ei actele jistificative pentru deplasările nocturne. Au fost, însă, destui cei care nu au înţeles încă noile reguli.

de Alexandra Duminică

la 12.11.2020, 11:29

Vezi și

Polițiștii au împânzit şi noaptea trecută străzile. Agenţii din Ilfov au tras pe dreapta şi autoturisme şi microbuze. 

Motivele invocate de oameni pentru a justifica deplasarea în afara locuinţei în acest interval orar sunt variate. Dacă unii au spus că vin de la aeroport, alţii susţin că au ieşit din case pentru că au fost la părinţi, ori că au avut nevoie de medicamente. 

Majoritatea celor traşi pe dreapta aveau motive valide pentru deplasare, dar şi documentele necesare. Au existat, însă, şi oameni prinşi pe picior greşit. 

Anne-Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: Scopul nostru nu este acela de a aplica sanţiuni însă, în situaţia în care colegii mei constată mai multe abateri, sau anumite abateri de la lege, nu ezită să aplice sancţiunile contravenţionale.

Astfel de acţiuni vor avea loc şi în următoare perioadă, iar locurile în care agenţii vor face verificări se vor schimba de la noapte la noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Razie nocturnă în Ilfov, șoferi prinși pe picior greșit