Antena Meniu Search
x

Restituire taxa auto 2018. Cât timp mai ai la dispoziţie ca să-ţi recuperezi banii. Descarcă cererea de restituire a taxei auto

Proprietarii de maşini care au plătit taxa auto mai au la dispoziţie doar trei luni pentru a cere banii înapoi. Termenul prevăzut de OUG nr. 52/2017 este de 31 august 2018. 

Proprietarii de maşini care au plătit taxa auto mai au la dispoziţie doar trei luni pentru a cere banii înapoi. Termenul prevăzut de OUG nr. 52/2017 este de 31 august 2018. 

”Fac obiectul prezentei proceduri sumele de restituit reprezentând taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule şi timbrul de mediu pentru autovehicule, precum şi dobânzile aferente stabilite de instanţele de judecată prin hotărâri definitive, precum şi cheltuielile băneşti stabilite de aceste instanţe şi orice alte cheltuieli ocazionate de executarea silită, pentru care la data intrării în vigoare a ordonanţei de urgenţă nu au fost emise decizii de soluţionare a cererii de restituire, precum şi cele care devin executorii după data de 31 august 2018”, se arată în actul normativ emis de Executiv.

Cererea de restituire a taxei auto poate fi descărcată AICI

Foarte important de ştiut este şi faptul că românii nu mai trebuie să depună acte justificative alături de cerere.

Taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule şi taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule se restituie în cursul anului 2018, iar timbrul de mediu pentru autovehicule, în perioada 1 septembrie 2018 - 31 martie 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri Auto » Restituire taxa auto 2018. Cât timp mai ai la dispoziţie ca să-ţi recuperezi banii. Descarcă cererea de restituire a taxei auto