Antena Meniu Search
x

Video România, campioană europeană la înmatriculări de maşini noi. Programul Rabla menţine industria auto pe linia de plutire

România e campioană la nivel european când vine vorba de înmatriculările de maşini noi. Experţii din industria auto spun că cifrele reflectă succesul programului Rabla, cu toate că în pandemie producătorii locali de maşini au avut profitul redus la jumătate.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 08:39

Vezi și

România a înregistrat cel mai mare număr de înmatriculări de maşini noi la nivel european. A crescut cu 19%, comparativ cu piaţa europeană care a scăzut cu 23%. Acest lucru se datorează programului Rabla, spun specialiştii din industrie.

Profitul producătorilor auto, redus la jumătate

Totuşi, şoferii nu au optat pentru maşini produse la noi în ţară. Iar recuperarea e oricum anevoioasă după ce în anul pandemiei, producătorii auto din România au avut profitul redus la jumătate, potrivit celor mai noi date, şi au fost obligaţi să renunţe la mulţi angajaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » România, campioană europeană la înmatriculări de maşini noi. Programul Rabla menţine industria auto pe linia de plutire