Antena Meniu Search
x

Scuterist spulberat de o şoferiţă care a virat la stânga, deşi nu avea voie. Intervenţie a elicopterului SMURD (Video)

Un bărbat care conducea un scuter a fost spulberat de o şoferiţă care a virat brusc stânga, deşi marcajele rutiere îi interziceau manevra.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.07.2020, 20:46

Vezi și
  • Şoferiţa a virat la stânga, în ciuda faptului că nu avea voie
  • Scuteristul a fost preluat de un elicotper SMURD

Bărbatul de pe scuter a fost rănit foarte grav, fiind necesară intervenţia elicopterului SMURD. Testat cu etilotestul, scuteristul a ieşit pozitiv pentru alcool, rezultând o valoare de 0,36 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

"Pompierii SMURD Balș și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit în comuna Baldovinești, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui bărbat căzut de pe un moped.  Echipajele medicale au găsit pacientul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Baldovinești, semiconștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD Craiova, pacientul fiind preluat de elicopter, semiconștient, stabil hemodinamic și respirator și transportat la UPU Craiova", informează ISU Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

(sursa foto: tion.ro)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Scuterist spulberat de o şoferiţă care a virat la stânga, deşi nu avea voie. Intervenţie a elicopterului SMURD (Video)