Antena Meniu Search
x

Video Şofer care şi-a distrus maşina pe autostrada A7, abia inaugurată: "Trei mii de euro, mi-am pus mâinile în cap când am văzut"

Nici măcar o zi n-a trecut de la anunţul pompos că Moldova are, în sfârşit autostradă, că şoferii deja îşi rup maşinile.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.12.2020, 20:12

Vezi și
  • După nici o zi de la inaugurare, pe Autostrada Moldova au apărut primele gropi.
  • Mai mulţi şoferi au ajuns cu maşinile în service.

Cei 16 kilometri din Centura Bacăului au fost inauguraţi cu fast chiar de preşedintele Iohannis şi premierul Orban. Iar azi s-a mai tăiat o panglică, pe un nou segment neterminat.

Klaus Iohannis, preşedintele României: Noi prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova.

Asta spunea, ieri, preşedintele Klaus Iohanis, prezent, alături de premierul Ludovic Orban, la inaugurarea primilor kilometri din autostrada A7.

După nici o zi de la inaugurare, pe aşa zisa Autostradă Moldova au apărut primele gropi. Iar odată cu ele şi primele pagube. 

Mai mulţi şoferi au ajuns cu maşinile în service

Teodor Năstasă, Patron Service Bacău: Au fost vreo şase persoane care ne-au solicitat să mergem la intervenţie. O bucată din asfalt era ruptă, nesemnalizată corespunzător.

Şofer: Când am luat groapa s-a tăiat anvelopa, janta. Când am văzut mi-am pus mâinile în cap. Trei mii de euro m-au costat jantele şi anvelopele.

Ministrul Transporturilor spune că responsabilitatea revine constructorului şi dă asigurări că problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp.

Lucian Bode - ministrul Transporturilor: În aproximativ zece zile, atat rosturile de dilataţie cat si celelalte resturi de lucrari ramase de executat pentru a ridica restrctia de viteza vor fi incheiate.

Ziua şi inaugurarea. După Autostrada Moldovei, astăzi a fost dat în folosinţă şi primul lot al autostrăzii Sebeş-Turda, chiar dacă nodurile de legătură de la capete nu sunt gata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Şofer care şi-a distrus maşina pe autostrada A7, abia inaugurată: "Trei mii de euro, mi-am pus mâinile în cap când am văzut"