Foto

Șofer de BMW, 50 de ani, a pierdut controlul mașinii, care s-a „încolăcit” în jurul unui copac. Pasagerul din dreapta a murit pe loc

De Cornel Preda.
Publicat: 27.11.2020, 14:47.
Actualizat: 27.11.2020, 14:49

Un accident grav a avut loc, vineri dimineață, pe DN 22A și s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 35 de ani, pasager într-un BMW.

Mașina BMW, în urma accidentului din Tulcea

Un șofer a pierdut controlul mașinii BMW și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului

ISU Tulcea

Șoferul BMW-ului, în vârstă de 50 de ani, a pierdut controlul mașinii și a părăsit drumul, izbindu-se de un copac de pe marginea drumului DN 22A, între localitățile Ciucurova și Topolog.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a încolăcit în jurul copacului, iar pasagerul din dreapta nu a avut nicio șansă de a scăpa cu viață.

Pasagerul din dreapta a rămas încarcerat

Pompierii l-au găsit pe acesta încarcerat și după manevrele de descarcerare au pronunțat decesul lui.

Astăzi, în jurul orei 09:40, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

Evenimentul s-a petrecut pe DN 22A între localitățile Ciucurova și Topolog, iar în urma coliziunii au rezultat două victime de sex masculin, din care una încarcerată.

Au intervenit salvatorii Stației de pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea”, a anunțat ISU Tulcea.

Șoferul a suferit un traumatism toracic și a fost transportat la UPU Tulcea.

Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului, în vârstă de 35 ani, încarcerată prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul. Conducătorul auto în vârstă de 50 ani a suferit un traumatism toracic. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare”, mai transmite ISU Tulcea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.