Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR a vrut să omoare un alt şofer care l-a şicanat în trafic pe un drum din Vâlcea (Video)

Un şofer de TIR a vrut să omoare un alt şofer care l-a şicanat în trafic pe un drum din judeţul Vâlcea. Scenele şocante au fost surprinse de o cameră de bord.

Un şofer de TIR a vrut să omoare un alt şofer care l-a şicanat în trafic pe un drum din Vâlcea
Un şofer de TIR a vrut să omoare un alt şofer care l-a şicanat în trafic pe un drum din Vâlcea - gazetavalceana.ro.

Un şofer de TIR a vrut să omoare un alt şofer care l-a şicanat în trafic pe un drum din judeţul Vâlcea. Scenele şocante au fost surprinse de o cameră de bord.

Totul s-a întâmplat joi dimineaţă, 19 aprilie 2018, în jurul orei 07.30, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu.

Iniţial, şoferul unui SUV a intrat într-o depăşire riscantă, forţându-l pe şoferul unui TIR să frâneze brusc pentru a evita un accident.

Enervat la culme de şoferul care l-a şicanat, şoferul de TIR a început să îl urmărească pe acesta, iar la un moment dat, în zona Seaca, a intrat în depăşire şi apoi a tras brusc de volan, forţându-l pe şoferul SUV-ului să frâneze şi să tragă de volan.

Pe acelaşi subiect

Scenele incredibile au fost surprinse de o cameră montată pe bordul unui autoturism care circula în spate, notează gazetavalceana.ro.

Şicanele între cei doi şoferi nu s-au încheiat astfel că cei doi au fost, din nou, la un pas de a provocat un alt accident rutier.

Imaginile au fost publicate pe internet, acolo unde au stârnit indignarea a sute de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Auto » Un şofer de TIR a vrut să omoare un alt şofer care l-a şicanat în trafic pe un drum din Vâlcea (Video)