Antena Meniu Search
x

Video Taxa de pod de la Feteşti, suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea. De când se aplică

Veste bună pentru cei care au drum spre mare. De la 1 iunie nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti. Anunţul a fost făcut ieri de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Taxa va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea, ca o compensaţie pentru disconfortul la care sunt supuşi şoferii. În minivacanţa de 1 Mai, în zonă s-au format cozi pe o distanţă de aproape 15 kilometri.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 08:19

Vezi și

Podul peste braţul Borcea are o lungime de 970 de metri şi este un pod combinat de cale ferată şi şosea. Aici, sensul Constanţa - Bucureşti este închis. Şoferii sunt deviaţi pe o singură bandă pentru fiecare sens în parte. Şi nu o să fie o problemă numai în lunile de vară, lunile de foc. Este vorba şi despre minivacanţa care se apropie, peste 2 săptâmâni, 1 Iunie - Ziua Copilului, şi Rusaliile. Aşadar, un nou test al nervilor pentru şoferi.

Taxa de la Feteşti, suspendată

Decizia de a suspenda taxa a fost anunţată de ministrul Transporturilor şi vine să mai calmeze nervii şoferilor care sunt obligaţi să suporte cozi interminabile din cauza unor lucrări care se tot prelungesc. 

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Noi am sperat că undeva la sfârşitul lunii iunie puteam să îl dăm în circulaţie, pare că se duce şi în luna iulie. Reparaţiile, eu sper să se termine până la început de august. 

Pretul taxei de pod Feteşti – Cernavodă este stabilit în functie de tipul maşinii, dar şi de numărul de treceri. De exemplu, şoferul unui autoturism trebuie să plătească 13 lei, numai la dus. În caz contrar, amenda minimă porneşte de la 130 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi cu plăcere la job?
Observator » Stiri Auto » Taxa de pod de la Feteşti, suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea. De când se aplică