Antena Meniu Search
x

Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanța. Avertismentul transmis de polițiști

Circulația este restricționată, luni, pe a doua bandă pe Autostrăzii Soarelui, pe sensul București spre Constanța, până la ora 17.00. Polițiștii le recomandă șoferilor să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție.

de Redactia Observator

la 20.02.2023 , 11:38

Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanța. Avertismentul transmis de polițiști - Arhivă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 20 februarie, până la ora 17.00, circulația este restricționată pe a doua bandă pe autostrada A2, pe sensul București spre Constanța, pe tronsonul kilometric 143+050 de metri – 143+580 de metri, localitatea Fetești, județul Ialomița, pentru efectuarea unor lucrări la partea carosabilă. 

Infotrafic recomandă șoferilor să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție.

„Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, avertizează polițiștii.

Articolul continuă după reclamă

Restricţii de circulaţie în Bucureşti pe 20, 21 și 27 februarie

Pe acelaşi subiect

De asemenea, Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de trafic în Bucureşti pe 20, 21 și 27 februarie, pentru filmări ale unor secvențe din cadrul unui film artistic. În zilele de 20, 21 și 27 februarie a.c., în vederea realizării unor filmări ale unor secvențe din cadrul unui film artistic, se va restricționa traficul rutier, după cum urmează:

  • în data de 20 februarie a.c., între orele 12.30-17.00, pe Str. C.A. Rosetti, zona Galeriei Galateca
  • în data de 21 februarie a.c., între orele 12.00-22.00, pe Str. Negustori nr.10
  • în data de 27 februarie a.c., între orele 07.00-22.00, pe breteaua de pe Bd. Aviatorilor nr. 19.

Filmările se vor realiza cu întreruperea cu intermitențe de 5 minute la interval de 20 de minute a traficului rutier, sub supravegherea polițiștilor rutieri. Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri. „Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, transmite Brigada Rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Stiri Auto » Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanța. Avertismentul transmis de polițiști