Meniu
Search
x

Traficul pentru autovehiculele de mare tonaj la graniţa dintre România şi Ungaria, reluat

Traficul autovehiculelor de mare tonaj va fi reluat, luni seară, de la ora 23.00, la graniţa dintre România şi Ungaria.

De Larisa Andreescu la 15.03.2021, 21:00
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Traficul autovehiculelor de mare tonaj a fost restricţionat de ţara vecină care a sărbătorit ziua naţională, aceasta fiind zi nelucrătoare. Traficul de călători şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale.

”Începând din aceasta seară, ora 23.00, la graniţa româno-ungară traficul pentru autovehiculele de mare tonaj se va derula fără restricţii, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la graniţa comună”, transmite Poliţia de Frontieră, într-un comunicat de presă.

În perioada 13 martie, ora 23.00 - 15 martie, ora 23.00, ora României, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe teritoriul Ungariei. Măsura a fost luată de către autorităţile din ţara vecină ca urmare a faptului că data de 15 martie a fost declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Recomandarea poliţiei de frontieră

Poliţia de Frontieră Română recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se evite aglomerarea doar a unor puncte de trecere a frontierei, potrivit news.ro

Totodată, recomandă consultarea paginii de internet www.politiadefrontiera.ro unde este disponibilă aplicaţia Trafic online, aplicaţie ce conţine şi secţiunea pentru autovehiculele de mare tonaj. Aceasta pune la dispoziţia publicului o medie a timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei pentru diferite perioade de timp.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Traficul pentru autovehiculele de mare tonaj la graniţa dintre România şi Ungaria, reluat