Antena Meniu Search
x

Urmărire ca-n filme în Capitală, după ce un șofer drogat nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Sute de şoferi din Bucureşti au fost traşi pe dreapta, noaptea trecută, de poliţişti. Au fost puşi să sufle în fiolă, ori în aparatul care depistează consumul de droguri.

de Alexandra Duminică

la 01.11.2020, 11:49

Vezi și
  • Tânărul a fost dus la INML pentru recoltare de probe biologice.
  • Nu este singurul şofer care a condus drogat.

Zeci dintre ei s-au ales cu permisul suspendat, dar şi cu dosar penal. Un tânăr turc, care conducea drogat, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fugit cu agenţii pe urma lui.

Încătuşat de poliţişti după o urmărire ca-n filme, tânărul şofer a fost pus să sufle în fiolă, dar şi în aparatul de depistat droguri.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră Bucuresti: Un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, cetăţean turc, nu a oprit la semnalul regulamentar făcut de poliţiştii Brigăzii Rutiere, pe Şoseaua Olteniţei. Aceştia au pornit în urmărirea lui şi au reuşit prinderea lui pe o stradă din Sectorul 4.

După ce a fost testat, poliţiştii şi-au dat imediat seama de ce a fugit tânărul de ei. Au fost şi conducători auto prinşi băuţi la volan. 

În timp ce erau la razie, poliţiştii au fost anunţaţi prin staţie de un accident produs pe Şoseaua Mihai Bravu. Şoferul a fugit şi el de poliţişti după producerea accidentului.

Şi în acest caz s-a deschis dosar penal. Poliţiştii de la Rutieră spun vor face razii şi în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Auto » Urmărire ca-n filme în Capitală, după ce un șofer drogat nu a oprit la semnalul poliţiştilor