Antena Meniu Search
x

Urmărire cu poliţia filmată live, pe autostrada A3: şofer fugar oprit cu focuri de armă

O înregistrare video filmată de un şofer surprinde o urmărire cu poliţia, pe Autostrada A3. Un şofer fugar a fost oprit cu focuri de armă, în judeţul Ilfov.

Şofer oprit de poliţie după urmărire, pe autostrada A3
Urmărire cu poliţia filmată live pe autostrada A3, lângă Tunari - Youtube/Trafictube

O înregistrare video filmată de un şofer surprinde o urmărire cu poliţia, pe Autostrada A3. Un şofer fugar a fost oprit cu focuri de armă, în judeţul Ilfov.

Înregistrarea video surprinde momentul în care şoferul goneşte pe Autostrada A3 într-o maşină înmatriculată în Franţa. În spatele său e un echipaj de poliţie, care încearcă să-l oprească.

Poliţiştii spun că au tras 4 focuri de armă, 2 în plan vertical şi unul spre maşina fugarului. Câteva minute mai târziu, într-o intersecţie din zona oraşului Tunari, urmărirea a luat sfârşit cu un accident.

Şoferul urmărit a lovit o autospecială şi a ajuns într-un sens giratoriu. Poliţiştii l-au ajuns din urmă şi l-au imobilizat. Momentul filmat de cameramanul amator a fost postat pe trafictube.ro.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii spun că şoferul de 44 de ani este din Ploieşti şi a fost prins cu radarul circulând cu viteză pe autostradă. Avea 164 de kilometri pe oră, depăşind astfel limita legală.

Şoferul a refuzat să oprească, iar, când l-au prins, poliţiştii au aflat şi motivul pentru care a fugit: bărbatul avea permisul de conducere suspendat. În plus, el a mai avut abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Urmărirea s-a încheiat, din fericire, fără victime, iar autospeciala lovită de şoferul fugar a suferit avarii minore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Urmărire cu poliţia filmată live, pe autostrada A3: şofer fugar oprit cu focuri de armă