Antena Meniu Search
x

Alocaţiile copiilor vor creşte anual, din ianuarie 2020. Proiectul, votat în unanimitate de Parlament

Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020, a decis Parlamentul, care a votat un proiect care prevedere indexarea anuală a alocaţiilor cu rata inflaţiei. Parlamentul a votat în unanimitate propunerea legislativă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.10.2019, 13:43

- Foto Profi Media

Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020, a decis Parlamentul, care a votat un proiect care prevedere indexarea anuală a alocaţiilor cu rata inflaţiei.

Parlamentul a votat în unanimitate propunerea legislativă.

Alocaţiile copiilor vor creşte anual, din 2020

Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea legislativă care prevede indexarea anuală a alocaţiilor copiilor cu rata inflaţiei. Astfel, Din 2020, alocaţiile vor creşte în fiecare an, pentru a acoperi rata inflaţiei.

Plenul Parlamentului adoptase deja, în februarie 2019, un amendament la Legea bugetului care prevedea majorarea alocaţiilor începând cu data de 1 martie. Astfel, copiii de până la doi ani primesc câte 300 de lei pe lună, faţă de 200 de lei cât era alocaţia anterior, iar cei de până la 18 ani primesc 150 de lei pe lună, faţă de 84 de lei cât primeau anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri economice » Alocaţiile copiilor vor creşte anual, din ianuarie 2020. Proiectul, votat în unanimitate de Parlament