Antena Meniu Search
x

Au dus gustul românesc peste hotare. Afacerea cu care Alina şi Constantin au dat lovitura în Anglia: "Încerc să-i fac pe toți fericiți"

Mâncare din România, Bulgaria și Turcia sunt doar câteva dintre lucrurile pe care Constantin şi Alina Alupoaie le vând în cel mai nou magazin internațional de produse alimentare din Salisbury, UK.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 16:42

Au dus gustul românesc peste hotare. Afacerea cu care Alina şi Constantin au dat lovitura în Anglia: "Încerc să-i fac pe toți fericiți"
Au dus gustul românesc peste hotare. Afacerea cu care Alina şi Constantin au dat lovitura în Anglia: "Încerc să-i fac pe toți fericiți" - Joshua Truksa via Salisbury Journal

Constantin Alupoaie sau „Haky”, cum îi spun apropiaţii, și soția sa Alina au deschis Haky’s Market pe Fisherton Street în Salisbury după trei luni de pregătiri intense. Constantin a spus că vrea să facă tot posibilul pentru a avea ceva pentru toată lumea și pentru a aduce produsele care nu pot fi găsite nicăieri altundeva în Salisbury.

Magazinul reuneşte gastronomia din România, Turcia, Ungaria şi Bulgaria

Magazinul oferă totul, de la băutură carbogazoasă cu aromă de acadea Chupa Chups, până la pufuleți de porumb marca Gusto, produse proaspete românești și Pepsi românesc în stil vintage în sticlă de sticlă. El a adăugat că multe dintre produse sunt cunoscute de români, bulgari, maghiari și își dorește ca oamenii din Salisbury să descopere noi produse care să le placă, relatează Salisbury Journal.

„Cred că este bine pentru Salisbury și pentru oameni să cunoască aceste lucruri din afară”, a adăugat Constantin. De asemenea, magazinul oferă produse de patiserie românești de casă și carne halal. "Am mulți prieteni din Turcia și au spus că vor halal. Încerc să-i fac pe toți fericiți", a spus Constantin.

Odată cu deschiderea magazinului, oamenii din Salisbury au produse din întreaga lume mai aproape de casa lor. „Sunt foarte fericit pentru că vin oamenii și sunt fericiți pentru că, în sfârșit, avem un magazin adecvat în Salisbury și nu trebuie să călătorim la Southampton sau ceva de genul. O avem aici la nivel local”, a mărturisit bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Au dus gustul românesc peste hotare. Afacerea cu care Alina şi Constantin au dat lovitura în Anglia: "Încerc să-i fac pe toți fericiți"