Antena Meniu Search
x

Bank of Cyprus inchide sucursala din Romania pentru o saptamana

Bank of Cyprus inchide sucursala din tara noastra timp de o saptamana, incepand de astazi. Clientii bancii vor putea retrage in continuare bani de la bancomate.

Vezi și

Decizia de suspendare a activitatii a fost luata de Banca Centrala a Republicii Cipru, care cauta o solutie de vanzare a sucursalei de la Bucuresti. Bank of Cyprus a transmis urmatoarea nota privind suspendarea activitatii:

„1.In conformitate cu Legea nr.17/2013 din republica Cipru (Legea privind rezolutia institutiilor de credit si a altor institutii), Bank of Cyprus (BoC) a fost introdusa in procedura de rezolutie (restructurare si reorganizare).

2.BoC functioneaza in Romania prin intermediul unei sucursale si al agentiilor acesteia. Banca Centrala a Republicii Cipru (BCC), in calitatea sa de autoritate de supraveghere si rezolutie, a decis suspendarea operatiunilor din Romania ale BoC pentru o perioada de o saptamana, incepand de astazi, 1 aprilie 2013, in conformitate cu Legea nr.17/2013 din Republica Cipru, in vederea identificarii unei solutii de vanzare a acesteia. BNR a fost notificata in acest sens.

3.Masurile de reorganizare a BoC sunt aplicate in conformitate cu art.33 (alin.1) din Legea bancara din Cipru si Directiva nr.2001/24/EC a Parlamentului European si a Consiliului din 4 aprilie 2001.

4.Pana la redeschiderea sucursalei si a agentiilor acesteia din Romania, clientii pot folosi retelele de ATM, iar pentru necesitati deosebite sunt invitati sa contacteze call-center-ul sucursalei BoC”.

Foto: greece.greekreporter.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Bank of Cyprus inchide sucursala din Romania pentru o saptamana