Antena Meniu Search
x

Cei mai bogaţi 15 oameni din lume adună o avere de peste 1.000 de miliarde dolari

O avere fabuloasă, de peste o mie de miliarde dolari este deţinută de o mână de oameni din toată lumea. Să vedem cum au făcut banii şi cine sunt bogaţii lumii.

Vezi și

O avere fabuloasă, de peste o mie de miliarde dolari este deţinută de o mână de oameni din toată lumea. Să vedem cum au făcut banii şi cine sunt bogaţii lumii.

Cei mai bogaţi 15 oameni din lume au o avere estimată la peste 1.000 de miliarde dolari. Aceştia şi-au construit singuri averile, nu prin moşteniri. Topul celor mai avuţi oameni din Marea Britanie este condus de fraţii de origine indiană Hinduja, cu o avere estimată la aproape 21 miliarde de dolari. Cei doi au făcut bani din imobiliare, afaceri cu gaze şi petrol, dar şi telecomunicaţii. Aceştia sunt urmaţi de un afacerist de origine ucraineană, cu o avere de peste 20 miliarde dolari şi de fraţii Ruben cu o avere de cu o avere de aproximativ 18 miliarde de dolari.

La nivel mondial pe primul loc se află fondatorul comaniei Walmart americane, cu o avere estimată de 130 miliarde dolari. Locul al doilea le revine fraţilor Koch. 

Lăsăm America şi venim în Spania. Unde găsim fondatorul Inditex. Acesta a câştigat din producţia de haine peste 82 miliarde de dolari. Șeful Amazon este şi el pe lista celor mai bogaţi oameni ai planetei cu o avere estimată la peste 80 de miliarde de dolari.

Warren Buffett este pe locul 6 din acest top 15 cei mai bogaţi oameni. Omul de afaceri are o avere estimată la aproape 80 de miliarde de dolari. 

Fondatorii ciocolatei Mars sunt şi ei pe listă. Dulciurile le-au adus o avere estimată la 63 miliarde dolari. Iar cofondatorul Facebook are în acest moment o avere de peste 61 de miliarde de dolari. Preşedintele Oracle are şi el o avere de 52 de miliarde de dolari, iar şeful Bloomberg puţin peste 50 de miliarde de dolari. În coada clasamentului se află şefa Loreal, cu o avaere de peste 41 de miliarde de dolari.

Sursa: profit.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » Cei mai bogaţi 15 oameni din lume adună o avere de peste 1.000 de miliarde dolari