Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cherhanalele de pe litoral sunt pline chiar și iarna

Fie iarnă, fie vară, la malul mării, cherhanalele sunt mereu pline. Chefii restaurantelor cu specific pescăresc fac tot posibilul să-şi atragă clienţi.

de Redactia Observator

la 13.01.2019 , 22:35

Fie iarnă, fie vară, la malul mării, cherhanalele sunt mereu pline. Chefii restaurantelor cu specific pescăresc fac tot posibilul să-şi atragă clienţi. Saint Jacques cu sos de mango sau spadă cu fructe. Sunt doar câteva dintre preparatele care fac profitabile astfel de localuri chiar şi în sezonul rece.

La orele prânzului, cherhanalele sunt pline. Proprietarii fac tot posibilul să atragă clienţi pentru că vorbim de o afacere care merge bine tot timpul anului.

La un alt restaurant cu specific pescăresc, creativitatea chefilor asigură succesul afacerii şi pe timpul iernii.

Vezi și

Pentru specialităţile bucătarilor, doritorii plătesc de la 50 de lei pentru o porție, până la 200 de lei pentru un platou pentru 2 persoane. Preţurile diferă, desigur, în funcţie de preparate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Ştiri economice » Cherhanalele de pe litoral sunt pline chiar și iarna