Antena Meniu Search
x

Clientii Bank of Cyprus, disperati. Sucursalele din Romania raman inchise inca o zi

Banca Centrala a Ciprului a decis, din nou, prelungirea suspendarii operatiunilor sucursalei din Romania a Bank of Cyprus cu inca o zi, pe data de 25 aprilie

Desi astazi, toate sucursalele bancii ar fi trebuit sa sa deschida, Banca Centrala a Ciprului a decis suspendarea pentru inca 24 de ore a activitatii, pentru finalizarea transferului depozitelor unitatii sub jurisdictie romaneasca.

"In ziua mentionata clientii pot folosi in continuare retelele ATM, iar pentru necesitati deosebite sunt invitati sa contacteze call-center-ul sucursalei bancii din Romania", se arata in comunicatul bancii.

"Suspendarea este necesara pentru finalizarea tranzactiei, care presupune transferul depozitelor Bank of Cyprus in Romania, o operatiune complexa ce necesita o analiza mai aprofiundata atat din partea autoritatilor din Cipru, cat si din Romania".

Activitatea bancii a fost oprita initial pentru o saptamana, incepand cu data de 1 aprilie, pentru a se indentifica o solutie de vanzare a sucursalei. Banca Centrala a decis sa prelungeasca cu doua saptamani perioada de inactivitate, pana pe 22 aprilie inclusiv, pentru a se putea incheia un acord de preluare cu unul dintre ofertantii dispusi sa cumpere banca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Clientii Bank of Cyprus, disperati. Sucursalele din Romania raman inchise inca o zi