Antena Meniu Search
x

Idee de milioane la Spitalul Judeţean Bistriţa! Automatele de cafea aduc bani frumoşi la bugetul instituţiei

Conducerea Spitalului Judeţean Bistriţa a găsit o soluţie care va spori cu un sfert de milion de lei bugetul instituţiei.

Vezi și

Conducerea Spitalului Judeţean Bistriţa s-a săturat să aştepte ca autorităţile să suplimenteze bugetul instituţiei! Aşa că a decis să ia problema pe cont propriu. Şi bine a făcut, pentru că - dintr-o singură idee inteligentă - bugetul spitalului va spori, anual, cu un sfert de milion de lei.

Pacienţi, vizitatori, medici sau simpli trecători. Un lucru e sigur, aparatele de cafea nu duc lipsă de clienţi. Iar de luna viitoare, nu doar firma care le deţine va câştiga, ci şi spitalul. 

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița:

Vor aduce bani la spital. Noi am organizat o licitaţie cu strigare în vederea închirierii suprafeţelor de teren de sub acestea. 

Licitația a pornit de la o sumă relativ modică: 450 de lei. A ajuns însă la peste 3.000 de lei pe metru pătrat, într-un spaţiu din Policlinica Spitalului. Conducerea spitalului a şi calculat câţi bani vor intra, anual, în bugetul instituţiei: în jur de 240 de mii de lei. 

Conducerea spitalului are deja planuri cu banii care vor fi câştigaţi începând cu 1 noiembrie. Vor asigura anual câte două seturi de aşternuturi noi pentru cele peste 1000 de paturi.

În total, în secțiile Spitalului Județean de Urgență din Bistriţa sunt amplasate 9 automate de cafea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Idee de milioane la Spitalul Judeţean Bistriţa! Automatele de cafea aduc bani frumoşi la bugetul instituţiei