Antena Meniu Search
x

Video Copil de 10 ani din Mureş, spulberat de maşină pe trecerea de pietoni când se întorcea de la şcoală. Şoferul de 19 ani nici nu încercase să încetinească

Neatenţia unui şofer a băgat un copil în spital. Elevul de 10 ani a fost lovit de maşină pe trecerea de pietoni, când se întorcea de la şcoală. 

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 08:04

Vezi și

Totul s-a întâmplat în localitatea Sângeorgiu de Mureş, ieri după-amiază. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, se observă cum, deşi toate maşinile opresc pentru a-i acorda elevului prioritate, şoferul vinovat nici măcar nu încetineşte. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital cu un picior fracturat.

La volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 19 ani. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Stiri economice » Copil de 10 ani din Mureş, spulberat de maşină pe trecerea de pietoni când se întorcea de la şcoală. Şoferul de 19 ani nici nu încercase să încetinească