Antena Meniu Search
x

Cozi uriașe în fața unui magazin de haine din Moscova, deschis doar ca să-şi lichideze stocurile. Retailerul se retrage definitiv din Rusia

Cozi imense, la Moscova, în faţa unui magazin de haine mass market. Retailerul suedez şi-a deschis pentru ultima dată porţile înainte să se retragă definitiv de pe piaţa din Rusia. 

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 08:19

Vezi și

Compania a redeschis magazinul pentru scurt timp doar ca să-şi lichideze stocurile. Ruşii speră acum că şi celelalte magazine din alte 65 de oraşe ruseşti să redeschidă pentru vânzarea stocurilor existente.

Potrivit presei ruse, grupul suedez caută acum cumpărători pentru cele 170 de magazine din țara lui Putin și pentru centrul său de distribuție de aproape 60.000 de metri pătrați.

După invadarea Ucrainei, sute de mărci occidentale au părăsit Rusia, printre ele şi producătorul suedez de mobilă IKEA și retailerul de fast-food din SUA McDonalds. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Cozi uriașe în fața unui magazin de haine din Moscova, deschis doar ca să-şi lichideze stocurile. Retailerul se retrage definitiv din Rusia